Розрахунок готівкою, грн.
Безготівковий розрахунок, грн.
Замовити дзвінок
Київ, Юрія Іллєнка, 6, Пн-Пт 9:00-17:00

Commax як перший рубіж охорони

2014-06-17 15:23:10

Питання безпеки приміщень - як житлових, так і виробничих - завжди актуальне і вимагає грамотного підходу. Одним з найбільш успішних рішень, яке дозволить зберегти майно, здоров'я і особисту безпеку господарів, є установка відеодомофона - електронного переговорного пристрою, призначеного для ідентифікації відвідувача, діалогу з ним, дистанційного надання доступу в приміщення. Широкий вибір систем і варіантів комплектації відедомофонов Commax дозволить підібрати саме той варіант, який буде найбільш точно відповідати вашому бюджету, а також функціональним і технічним вимогам.

Відеодомофон, безумовно, є багатофункціональним і ефективним вирішенням питання доступу в приміщення.

Commax как первый рубеж охраны

Стандартний комплект для вирішення перерахованих вище завдань включає сам відеодомофон - панель з дисплеєм, панель виклику з вбудованою мініатюрною відеокамерою і клавішею виклику. Виклична панель встановлюється на вході в приміщення (або при вході на територію, що обслуговується), тому ви завжди зможете побачити, хто саме стоїть біля ваших дверей. Така система включає також електромеханічний замок, який дозволяє господареві відкривати двері простим натисканням кнопки на трубці або панелі домофона, не покидаючи будинку (квартири).

Більш того, сучасні пристрої (наприклад, кольоровий відеодомофон Commax CDV-70UX) дозволяє зробити це віддалено, використовуючи власний смартфон. Таким чином, у вас є можливість впустити в будинок, наприклад, дитину, що повернулася зі школи або просто бажаного гостя, не перебуваючи при цьому особисто в приміщенні. Погодьтеся, це - корисна функція.

На сьогоднішній день на ринку України представлено широке розмаїття домофонів, обладнаних як чорно-білими, так і кольоровими екранами. Моделі з кольоровим дисплеєм коштують дорожче, зате на такому домофоне ви зможете краще бачити співрозмовника і майданчик перед входом.

Багато сучасних домофонів пропонують ряд додаткових функцій, таких як, наприклад, функція запису відео або фотографій відвідувачів, включаючи тих, хто приходив у вашу відсутність. Корисною буде також можливість підключення додаткових трубок і камер до домофону. Використовуючи ці можливості, можна організувати систему внутрішнього зв'язку між апартаментами всередині приміщення, переглядати не тільки територію перед вхідними дверима, але і будь-яку іншу, де встановлена ​​додаткова відеокамера.

Commax как первый рубеж охраны

Як лідер ринку прекрасно зарекомендувала себе корейська компанія Commax - виробник домофонних систем і супутнього устаткування. Продукція цієї фірми вигідно відрізняється від конкурентів стильним, продуманим дизайном, надійністю і довговічністю, оптимальна по співвідношенню ціна / якість. Маючи у своєму активі 45 років безцінного досвіду роботи, компанія ніколи не зупиняється на досягнутому, продовжує регулярно пропонувати нові технологічні рішення, наслідком чого є постійне оновлення модельного ряду.

Вирішивши купити відеодомофон Commax, ви можете бути впевнені у виправданості такого кроку, оскільки сучасні системи безпеки цього виробника забезпечують зручність використання, функціональність і відмінний дизайн.