Розрахунок готівкою, грн.
Безготівковий розрахунок, грн.
Замовити дзвінок
Київ, Юрія Іллєнка, 6, Пн-Пт 9:00-17:00

Про компанію «Commax»

2014-05-21 18:44:26

Датою заснування бренду «Commax» прийнято вважати квітень 1968. Тоді компанія носила назву JoongAng Electronics Co. Це був час становлення та розвитку електронної промисловості Кореї. Вже тоді основною метою компанії стало прагнення створювати високоякісне обладнання у сфері технічного забезпечення систем безпеки для житлових, офісних, виробничих приміщень.

JoongAng Electronics Co одна з перших в світі отримала UL- і TÜV-сертифікацію на домофони, що зробило продукцію компанії впізнаваною і такою, що викликає довіру своїх споживачів. Зазначені сертифікати підтверджують відповідність Міжнародним стандартам з безпеки обладнання. Сертифікат UL, зокрема, видається Underwriters Laboratories ( США ) і підтверджує, що обладнання є екологічно і фізично безпечним для використання. Сертифікат TÜV видається німецьким органом сертифікації за повну відповідність стандартам якості та безпеки. Якщо Ви бачите такі знаки сертифікації на товарі, то можете бути впевнені в тому, що придбана техніка має сувору відповідність нормам безпеки в країнах Європейського Союзу та США.

На початку 1999 року з метою створення оновленого іміджу компанія «JoongAng Electronics Co» отримала нову назву — «Commax» Ltd, яке збереглося до теперішнього часу.

Дотримуючись своєї виробленої філософії, в якій найважливіша частина була відведена постійному розширенню бізнесу, прогресивному маркетингу і, що дуже важливо — високим стандартам якості обслуговування, компанія «Commax» в короткі терміни вийшла на світовий ринок і стала широко відома більш ніж в 120 країнах світу.

Після 45 років плідної праці компанія «Commax» не зупиняється на досягнутому і продовжує регулярно пропонувати нові технологічні рішення, як наслідок — постійне оновлення модельного ряду. Безперервно розширюється світова мережа клієнтів, при цьому компанія ні на крок не відходить від своїх основних принципів — важливості клієнта і креативності корпоративної структури.

На сьогоднішній день бренд «Commax» став поважаємим та популярним серед покупців і в країнах СНД, справедливо заробивши репутацію товару високої якості. Адже практично кожен офіс, приватний будинок або квартира облаштована тими чи іншими продуктами компанії.

У квітні 2010 року компанія «Безпека» отримала ексклюзивний статус авторизованого дистриб'ютора продукції компанії «Commax» на території України . Всі продукти, що продаються нашою компанією, вироблені виключно на заводах «Commax» в Південній Кореї. Також ми успішно проводимо навчальні семінари для інсталяторів, надаємо маркетингову підтримку партнерам, забезпечуємо участь у міжнародних виставках.

Девіз компанії «Безпека» — «Відповідальність перед клієнтом понад усе».

Працювати стає простіше і комфортніше з таким надійним партнером-виробником, як «Commax».

Віртуальний тур по головному офісу компанії