Розрахунок готівкою, грн.
Безготівковий розрахунок, грн.
Замовити дзвінок
Київ, Юрія Іллєнка, 6, Пн-Пт 9:00-17:00

Популярні моделі відеодомофонів з HD-Videochip

2014-05-21 18:58:40

Компанія Commax продовжує впровадження все нових технологічних рішень для своєї продукціі. Прагнучи максимально поліпшити якість зображення в моніторах відеодомофонів, вона випускає нову лінійку відеодомофонів з вбудованим HD-Videochip, а також застосовує в екранах перспективну технологію Premium Crystal View.

Невелике пояснення про те, що ж таке HD-Videochip. Абревіатура HD (англ. High Definition) позначає високу розподільну здатність контенту, тобто фото- і відеозображень. Зображення у форматі HD відрізняється високою чіткістю і контрастністю, як в кінотеатрі. Відмінності його від зображення в стандартному форматі SD видно неозброєним оком. Звичайне зображення складається з серії пікселів, які відображаються на екрані у вигляді горизонтальних ліній. Так, якщо кадр стандартної чіткості містить 525 таких ліній, то кадр зображення високої чіткості — 720 або 1080 ліній.

HD-Videochip HD-Videochip — мікросхема, що встановлюється в дисплей відеодомофона і дозволяє розмістити більшу кількість пікселів на меншому екрані. Так, зображення на екрані з діагоналлю 3,5" відеодомофона з вбудованим HD Videochip буде більш чітким, ніж таке ж зображення на екрані з діагоналлю 4,3" відеодомофона без HD Videochip.

HD-Videochip

Компанія Commax випустила на ринок моделі відеодомофонів з вбудованим HD-Videochip — Commax СDV-70U і Commax 70-UM. Зазначені моделі відрізняються вишуканим і елегантним дизайном в стилі хай-тек, високою технологічністю і простотою у використанні. Модель Commax CDV-70U — новинка 2013 року, двоканальний відеодомофон, виконаний у сіро-сріблястому або сіро-синьому кольорах. Екран і кнопки домофону захищені особливо міцним склом, що захищає їх від ударів і вологи. Відмінною його особливістю є також світлодіодне підсвічування під екраном, що створює додаткове легке освітлення в темний час доби. Інновацією можна назвати і формат екрану, змінюваний зі стандарту 16:9 до 4:3. А технологія Premium Crystal View забезпечує чудову передачу зображення з камери або з панелі виклику на монітор.

Домофон Сommax CDV-70UM за зовнішнім виглядом і функціоналом схожий з CDV-70U, основною його відмінністю є наявність вбудованого блоку пам'яті і слота для карти пам'яті SD ємністю до 16 ГБ. Таким чином, його основна перевага — можливість фото- і відеореєстрації всіх відвідувачів за викликом з панелі.

Для отримання найбільш якісного зображення на екрані з відеодомофонами CDV-70U/UM виробник рекомендує використовувати відеопанелі DRC-4CHC і DRC-4U, які підтримують HD-якість завдяки наявності камери високої роздільної здатності, а також прекрасно підходять до цих домофонів по дизайну.