Розрахунок готівкою, грн.
Безготівковий розрахунок, грн.
Замовити дзвінок
Київ, Юрія Іллєнка, 6, Пн-Пт 9:00-17:00

Установка відеодомофона

2014-08-26 12:57:59

Як правильно встановити відеодомофон

Щоб мати можливість насолоджуватися довгий час всіма корисними функціями охоронної системи, установка домофона повинна бути довірена фахівцю. Він також підкаже, яке обладнання найкраще вибрати, враховуючи ваші побажання і можливості. Однак з деякими тонкощами краще ознайомитися заздалегідь.

Домофон в міській квартирі

Ідеальними умовами для установки відеодомофона в квартирі є наявність другої двері і простору між нею і вхідними дверима безпосередньо в квартиру, інакше кажучи, тамбура.

У цьому випадку виклична панель виноситься на сходову площадку, а друга двері обладнано дистанційним електромагнітним замком та доводчиком. При бажанні в тамбурі встановлюється або камера, або ще одна виклична панель.

Якщо є домовленість з сусідами по тамбуру, то в якості викличної панелі можна використовувати блок на малу кількість
абонентів і обладнати загальну систему безпеки, яку також можна використовувати в якості переговорного пристрою між квартирами.

Але одним з найпоширеніших варіантів встановлення домофону в квартирі є з’єднання аудіотрубки з загальнимипід’їзними дверима.

Домофон в заміському будинку

Відразу варто сказати, що домофон у будинку необхідно встановлювати лише тоді, коли інші заходи для забезпечення безпеки вже прийняті і у ваш будинок просто так вже не потрапиш. В іншому випадку користі від пристрою практично ніякої не буде, крім того, що вам не доведеться щоразу йти до воріт, щоб відкрити їх.

Під час обладнання системи безпеки необхідно враховувати кількість виходів і входів, щоб, крім усього іншого, і користуватися нею було комфортно. Наприклад, не дуже зручно йти з другого поверху на перший, щоб подивитися, хто прийшов. Набагато зручніше мати можливість відкрити вуличну двері на другому поверсі і спокійно спустити на перший, щоб відкрити двері будинку для гостя, який якраз в цей же момент до неї дійшов.

Огляд відеодомофона Commax CDV-1020AQ

Модель Commax CDV-1020AQ відноситься до класу VIP, так як в ній реалізовані самі останні технічні розробки в даному напрямку.
По-перше, пристрій обладнаний чутливим сенсорним TFT екраном з діагоналлю 10,2” (25,9 см). Сенсорне управління значною мірою спрощує настройку всієї системи безпеки, налаштування її функцій і функцій самого екрану.

По-друге, даний відеодомофон має функцію квадратора, тобто на екран може виводитися зображення одночасно з чотирьох камер.
По-третє, до домофону можна підключити до чотирьох додаткових трубок CDT-180, які можуть використовуватися не тільки в якості пульту управління вхідними дверима, але і в якості звичайного стаціонарного телефону.

Підсумовуючи вищесказане, можна з упевненістю назвати Commax CDV-1020AQ ідеальним пристроєм для обладнання ефективної системи безпеки у вашому домі!