Розрахунок готівкою, грн.
Безготівковий розрахунок, грн.
Замовити дзвінок
Київ, Юрія Іллєнка, 6, Пн-Пт 9:00-17:00

Можливості відеодомофонів

2014-08-28 19:50:59

Відеодомофон і його додаткові можливості

Домофони були винайдені з метою перетворити наш будинок в безпечну фортеця, позбавити нас від непроханих гостей і привнести в життя більше комфорту. Прогрес не стоїть на місці і однією з останніх новинок на даному ринку є домофон з функцією відеоспостереження. Точніше, їм зараз вже мало кого здивуєш, а виробники постійно працюють над ще більшим розширенням його здібностей.

Всім відомо, що будь-який візит починається з дзвінка в двері. Тільки після цього ми можемо дізнатися, хто до нас завітав. Але найважливішою особливістю відеодомофона є те, що він дає можливість переглядати територію, на яку спрямовані камери, в будь-який час.

Більш того, подібний домофон можна підключити до загальної системи відеоспостереження, щоб у будь-який момент мати можливість переглянути зображення з однієї або декількох камер.

Практичним і дуже корисним є рішення підключити до домофону відеореєстратор, щоб пристрій міг записувати «побачене» короткими роликами через певні проміжки часу, вести постійну запис або запис при виявленні руху. Дата і час при цьому вказується на запису.

Таким чином, бажання людей не підходити до дверей кожен раз, коли в будинку лунає дзвінок і не питати «Хто там?» призвело до появи універсального і дуже корисного пристрою. З його допомогою можна не тільки відкрити вхідні двері дистанційно або уникнути візиту небажаних гостей, але і вести повноцінне відеоспостереження за цим ділянкою прилеглої території.

Commax CDV-70UM - ідеальний захисник

Домофон Commax CDV-70UM

І це дійсно так, тому що відеодомофон Commax CDV-70UM являє собою один з найсучасніших пристроїв з усіма необхідними функціями і можливостями для облаштування ефективної системи безпеки у вашому домі.

Цей пристрій обладнано великим LCD TFT дисплеєм діагоналлю 7” (17,8 см). Наявність вбудованого модуля HD Videochip забезпечує відмінну якість зображення. Управління як самим домофоном, так і системою в цілому здійснюється за допомогою сенсорних кнопок.

Відмінними рисами моделі є:

  • наявність вбудованого блоку пам’яті об’ємом 128 кадрів, але при необхідності можна додатково придбати карту MicroSD, щоб домофон міг записувати відеоролики тривалістю до 60 секунд;
  • можливість підключити додаткові камери і аудіотрубки;
  • функція PiP (картинка в картинці), яка дозволяє одночасно переглядати відео з двох камер.

Крім цього, його зовнішній вигляд та дизайн виконання бездоганні. Таким обладнанням не тільки зручно користуватися, але і приємно бачити його у себе на стіні.