Розрахунок готівкою, грн.
Безготівковий розрахунок, грн.
Замовити дзвінок
Київ, Юрія Іллєнка, 6, Пн-Пт 9:00-17:00

Багатоабонентські панелі Commax

2014-05-21 18:34:39
Відеопанелі Commax

Приклад встановлення відеопанелі DRC-7UC

У сучасному світі відеодомофони надають нам можливість здійснювати контроль доступу на різні об'єкти: у багатоквартирні будинки, офіси, на підприємства. Найпростіша домофонна система складається з домофона, встановлюваного всередині приміщення і панелі виклику, яка встановлюється зовні. Останнім часом поряд з одноабонентськими панелями широке поширення отримали також і багатоабонентські. Вони відрізняються різноманіттям форм, кольорів, можливістю вибору кількості абонентів і варіантами установки. Так, біля під'їздів багатоквартирних будинків і в інших місцях з великим потоком людей рекомендується встановлювати врізні антивандальні панелі виклику, захищені від механічних впливів.

Всі панелі виклику Commax забезпечують якісний зв'язок з відвідувачем, а також дають можливість вести відеоспостереження прилеглої території, наприклад, на сходах або в коридорі. У багатоабонентських панелей виклику є ще одна незаперечна перевага: можливість істотно скоротити витрати, розподіливши вартість домофонної системи між мешканцями, при цьому кожен мешканець може вибрати модель відеодомофона, виходячи з власного бюджету.

Відеопанелі Commax DRC-3UC, DRC-5UC, DRC-7UC розраховані на обслуговування 3, 5 і 7 абонентів відповідно. Дані панелі встановлюються шляхов врізання, лицьова частина і кнопки виконані з міцного металу, а поворотна камера дозволяє виставити потрібний кут нахилу. Завдяки автоматичному підсвічуванню можна побачити відвідувача і в темний час доби.

Кольорова відеопанель Commax DRC-4DC має антивандальний металевий корпус накладної установки і випускається в коричневому, чорному і сріблястому кольорах. Ця відеопанель розрахована на користування 4-ма абонентами, є можливість підписати номери квартир біля кожної кнопки. Для роботи у темряві передбачено світлодіодне підсвічування.

Відеопанелі Commax DRC-6AC/8AC можуть використовуватися 6-ма або 8-ма абонентами, для кожного на панелі передбачене місце для підпису номера квартири. Ці відеопанелі накладного типу установки з регульованим кутом камери і світлодіодним підсвічуванням. Металевий корпус, виконаний у чорному, сріблястому або мідному кольорах, надійно захищає камеру від пошкоджень.