Розрахунок готівкою, грн.
Безготівковий розрахунок, грн.
Замовити дзвінок
Київ, Юрія Іллєнка, 6, Пн-Пт 9:00-17:00

Огляд популярних моделей відеодомофнов Commax

2014-04-16 21:17:54

Корейська компанія Commax — провідний виробник відеодомофонів та систем безпеки — пропонує вашій увазі моделі, що давно завоювали популярність на світовому ринку домофонів і користуються незмінним попитом серед покупців. Необхідно підкреслити , що всі наші товари сертифіковані для ринку України, що гарантує якість продукції та безпеку її використання.

Знайомтесь:

Кольоровий відеодомофон Commax CDV-35A — кольоровий відеодомофон бюджетної лінійки 2012 випуску за ціною чорно- білого. Цей домофон має сучасний дизайн, виконаний з високоякісного пластику і може бути встановлений в різних системах безпеки — від приватного будинку до офісу. Цікава деталь — світлодіодне підсвічування, а також зручні та функціональні сенсорні кнопки. Невеликі розміри, вдалий дизайн і невисока вартість забезпечують цій моделі незмінну популярність серед покупців.


Кольоровий відеодомофон Commax СDV-35H — початкова модель базової лінійки відеодомофонів Commax. Екран домофону виконаний із застосуванням нової технології Fine View Picture, що дозволяє отримати більш яскраве і чітке зображення, а режим гучного зв'язку, актуальний останнім часом, робить роботу з домофоном простою і зручною. До СDV-35H можна підключити 2 відеопанелі або 1 відеопанель і 1 відеокамеру, при цьому забезпечивши додаткове відеоспостереження. CDV-35H — хороший вибір для всіх, хто цінує сучасний дизайн і комфорт.


Кольоровий відеодомофон Commax Наступна модель давно завоювала популярність серед покупців — це відеодомофон Commax CDV-71AM 2012-го року випуску. Він має 7 "екран з LED-підсвічуванням, а також дуже зручну і корисну опцію — вбудований енергонезалежний блоком пам'яті на 128 кадрів. Встановивши цей домофон, ви будете мати можливість переглянути фото всіх відвідувачів, навіть тих, що приходили у вашу відсутність. Крім стандартного набору функцій, таких як перегляд відвідувача і дистанційне управління замком, є й інші можливості. Так, наприклад, функція «картинка в картинці» ( PiP ) дозволяє виводити на екран домофона відео одночасно з двох камер; завдяки графічному інтерфейсу (GUI) CDV-71AM легко налаштовувати. Широкий вибір кольорів (білий, перламутровий, чорний і сріблястий) дозволяє вибрати найбільш відповідний до інтер'єру варіант.


Кольоровий відеодомофон Commax Популярна новинка 2013-го року — Commax CDV-70K. Поєднує в собі оригінальний дизайн, простоту і зручність користування. Є однією з кращих на сьогоднішній день моделей за якістю зображення і звуку. Світлодіодне підсвічування під 7" TFT LCD екраном створює м'яке світіння і допомагає зорієнтуватися в темряві, підсвічуються також і сенсорні кнопки. Міцне скло захищає екран від пошкоджень і продовжує термін служби пристрою. До такого домофону рекомендується підключати відеопанелі Commax DRC-4CHC і DRC-4U, які обладнані камерами високої роздільної здатності.