Розрахунок готівкою, грн.
Безготівковий розрахунок, грн.
Замовити дзвінок
Київ, Юрія Іллєнка, 6, Пн-Пт 9:00-17:00

Ефективний робочий процес з пристроями внутрішнього зв'язку Commax

2014-10-08 14:25:59

Найчастіше при згадуванні про переговорні пристрої ми уявляємо собі стаціонарні або мобільні телефони. Однак існують також переговорні пристрої, які використовуються в системах безпеки на різних об'єктах без включення до телефонної мережі.

Вибір переговорного пристрою

При виборі переговорного пристрою необхідно визначити його функцію і призначення. Так, пристрої типу «директор-підлеглий» доцільно встановлювати в фірмах, конторах, держустановах. Для зв'язку декількох квартир, офісів, гаражів застосовують пристрої типу «кожен з кожним».

Основними параметрами при виборі переговорного пристрою є якість зв'язку, дальність дії і вид провідного з'єднання.

Переговорні пристрої Commax

Переговорные устройства Commax

Переговорні пристрої дротового типу від корейського виробника Commax давно відомі на ринку засобів зв'язку. Їх можна поділити на 2 основні групи: пристрої з кабельним з'єднанням і пристрої, що працюють по мережі 220В.

Переговорні пристрої Commax з кабельним з'єднанням мають дальність зв'язку від 100 м до 2000 м, завдяки чому їх власник завжди може підібрати для себе найбільш прийнятний варіант. Так, переговорні трубки TP-6RC можна розмістити на відстані до 500 м один від одного, що дуже зручно для великого підприємства. Для віддалених охоронних постів і окремо розташованих груп будівель можна порекомендувати комплект TP-1L, що забезпечує якісний зв'язок між двома трубками на відстань до 2 км. В відсутність електрики цей комплект може працювати і від 4-х елементів типу АА, що забезпечує надійну і безперервну зв'язок в будь-яких умовах. Для зв'язку типу «головний-підлеглий» з великою кількістю абонентів (до 12) вибирають комплект, що складається з интеркома з трубкою TP-12RM і необхідної кількості абонентських трубок TP-K.

Пристрої для гучного зв'язку

З пристроїв для гучного зв'язку без трубки можна виділити 10-ти абонентський комплект CM-810 + CM-800S і 2-х абонентський комплект CM-801 + CM-800, а також 10-абонентську станцію типу «кожен з кожним» CM-810M.

Переговорні пристрої, що працюють від мережі, має сенс вибирати для зв'язку і акустичного контролю приміщень в межах одного будинку (наприклад, в якості «радіо-няні») або офісу, що набагато вигідніше використання телефонної лінії або радіостанції, а також позбавляє від необхідності прокладання додаткових дротів.

Прикладами таких пристроїв є WI-2B, WI-3SN і WI-4C від Commax, що підтримують зв'язок між 2-мя, 3-ма або 4-ма абонентами відповідно. Подібні пристрої працюють згідно стандарту зв'язку PLC (Power Line Communication) і можуть бути підключені в електричні розетки по одній фазі або до спеціального трансформатору при різних фазах струму.

Слід зазначити, що всі переговорні пристрої Commax виконані в нейтральних кольорах і мають класичний дизайн, що дозволяє вдало розмістити їх в будь-якому інтер'єрі, відрізняються комфортом у використанні і простотою установки, а широкий асортимент продукції дозволяє вибрати варіант відповідно до ваших потреб.