Розрахунок готівкою, грн.
Безготівковий розрахунок, грн.
Замовити дзвінок
Київ, Юрія Іллєнка, 6, Пн-Пт 9:00-17:00

Переваги відеодомофонів з блоком пам'яті.

2014-01-19 06:00:00

Вибираючи відеодомофон для власного використання, ми, звичайно, починаємо більш докладно розглядати модельний ряд, а також вивчати функціональні особливості. І часто помічаємо, що однією з додаткових і корисних функцій є наявність блоку пам'яті. Наскільки ця функція корисна і чи варто на неї орієнтуватися при виборі?

Відеодомофон з блоком пам'яті Відеодомофон з блоком пам'яті — це функціональний пристрій вищого класу безпеки, який дозволяє власникові отримувати додатковий ряд важливих функцій, як наслідок — більше інформації. Наприклад, фото- або відеофіксацію відвідувачів, які наносили візит у вашу відсутність, вільне управління даними — перегляд, збереження і перенесення інформації з карти пам'яті в ваш комп'ютер. Суттю даного пристрою є виконання відео або фотозйомки в момент натискання кнопки на панелі виклику біля вхідних дверей.

Ще близько 5 років тому пристрій блоку пам'яті знаходився в окремому від домофона корпусі. Відповідно, купуючи пристрій (тільки певні моделі ), необхідно було додатково купити і блок пам'яті.

На сьогодні, для зручності клієнта, компанія Commax виробляє найпопулярніші моделі в двох виконаннях: без блоку пам'яті або з блоком, інтегрованим прямо в корпус домофона.

Відеодомофон з блоком пам'яті Якщо розглядати лінійку товарів виробника Commax, то знайти потрібну вам модель досить нескладно, адже її маркування завжди закінчується літерою «М», що в розшифровці позначає «Memory», тобто Пам'ять. Але тепер і інтегровані блоки пам'яті мають різний функціональний набір. Найпростішим варіантом є 68/128-кадровий ресурс. А значить, фотографії перших 128 відвідувачів залишаться у вас, а ось вже 129 кадр буде збережено циклічно, замість першого. Приклади – моделі Commax CDV-35HM, CDV-71BE, CDV-72BE, CDV-71AM, CDV-1020AQ, CDV-1020AЕ.

Решта моделей крім вбудованого блоку мають можливість підключення карти MicroSD до 16Гб для збільшення ресурсу, а також запис 60-секундних відеороликів зі звуком. Наприклад, CDV-43QM, CDV-40NM, CDV-70KМ, CDV-70UM.

Короткий огляд підійшов до завершення, і ми знову повернемося до основного питання: наскільки важлива ця функція? Вибір, звичайно, за вами. Можна сказати, що якщо квартира, будинок або офіс не обладнані повноцінною системою відеоспостереження, то якусь функціональну частину на себе візьме відеодомофон з блоком пам'яті.

Вдалих і корисних вам покупок!