Розрахунок готівкою, грн.
Безготівковий розрахунок, грн.
Замовити дзвінок
Київ, Юрія Іллєнка, 6, Пн-Пт 9:00-17:00

Пристрої для інтерфон-зв'язку

2014-05-21 19:25:00

Інтерфон — переговорний пристрій, що працює за принципом дуплексного зв'язку і дозволяє вести переговори в режимі реального часу. Основною особливістю будь-якого інтерфона є наявність телефонної трубки, що забезпечує якісний зв'язок в будь-якій ситуації. Наприклад, встановивши домофон на першому поверсі, Ви можете встановити додаткову трубку на другому. За допомогою додаткової трубки Ви будете мати можливість поговорити з відвідувачем, відкрити йому двері, а також надіслати виклик на домофон і розмовляти в режимі переговорного пристрою.

Компанія Сommax пропонує 2 популярні моделі інтерфон-трубок, що працюють з відеодомофонами Commax — DP-4VHP і CDT-180. Розглянемо ці моделі більш детально.


Інтерфон Аудіотрубку DP-4VHP можна підключити до будь-якого відеодомофону Commax, крім моделей CDV-1020AQ, СDV-72BE, CAV-72B. Дана аудіотрубка забезпечує двосторонній аудіозв'язок з відеодомофоном, а також підтримує функцію аудіозв'язку з відвідувачем і відкриття замку. DP-4VHP легко підключається до домофону за допомогою 4 -х дротів. Акумулятор до трубки не потрібен, оскільки живлення надходить безпосередньо від домофона. Дизайн трубки розроблений з урахуванням зручності користування споживачем. Колір — білий. Аудіотрубка DP-4VHP — зручний і економічний пристрій для інтерфон-зв'язку в будь-якій обстановці.


Інтерфон Додаткова трубка для відеодомофонів CDT-180 відрізняється невеликими розмірами і сучасним дизайном і призначена для роботи з відеодомофонами, обладнаними Dect-терміналами: CAV-72B, СDV-72BE, CDV-1020AQ. Основна перевага цієї аудиотрубки в тому, що вона може працювати і як звичайний Dect-телефон з тональним набором. CDT-180 ідеально підходить для використання у великих будинках, офісах і не вимагає прокладання додаткових дротів, проста в експлуатації.

Крім стандартних функцій відриття замку і ведення переговорів з відвідувачами дана модель має також функцію внутрішнього зв'язку між 4-ма такими ж трубками, що дозволяє використовувати її і в якості простого переговорного пристрою.

Commax CDT-180 має зручний графічний РК дисплей на 4 тис. кольорів, світлодіодне підсвічування кнопок, великий вибір поліфонічних мелодій, містку телефонну книгу, що робить роботу з CDT-180 ще більш приємною і зручною.