Розрахунок готівкою, грн.
Безготівковий розрахунок, грн.
Замовити дзвінок
Київ, Юрія Іллєнка, 6, Пн-Пт 9:00-17:00

Відеодомофон Commax CDV-70A

2015-01-05 17:50:00

Стильний і сучасний, але при цьому простий у використанні, відеодомофон Commax CDV-70A стане хорошим придбанням для квартири, заміського будинку або офісу. Його лаконічний дизайн, а так само можливість вибрати колір — металік, чорний або перламутровий — дозволять йому органічно вписатися в будь-який інтер'єр. А функціональність і зручність експлуатації зможуть задовольнити запити більшості користувачів.

Технічні характеристики відеодомофона Commax CDV-70A


Відеодомофон Commax CDV-70A
  • 7-дюймовий (17,9 см) кольоровий TFT LCD екран
  • стандарти кодування PAL / NTSC
  • два відеоканали для з'єднання з панелями виклику або відеокамерами
  • робота без аудіо трубки (вільні руки)
  • можливе підключення допоміжної аудіотрубки Commax DP-4VHP
  • паралельне з'єднання домофонів Commax CDV-70A або CDV-71AM
  • зручне регулювання контрасту, яскравості, кольору, гучності
  • живлення 100-240В, 50-60Гц
  • потужність споживання 4–15 Вт
  • розміри (ШхВхГ), мм: 243х168х35


Відмінні особливості відеодомофона Commax CDV-70A

Досить великий 7 ” монітор домофона дозволяє добре бачити і легко ідентифікувати відвідувача. Він працює в стандартах PAL і NTSC, що допускає підключення широкого набору викличних панелей і відеокамер. Так як Commax CDV-70A має два відеоканали, в систему можна включити або дві відеопанелі, або панель і відеокамеру. У комплексі з функцією перегляду зображення навіть за відсутності відвідувача, це дає додаткові можливості в забезпеченні безпеки. Перемикання між зображеннями з різних пристроїв виконується натисканням кнопки « Перегляд ».

Розмова з візитером відбувається в режимі гучного зв'язку. Це зручно, так як для початку розмови потрібно просто натиснути кнопку « Відповісти ». Якість звуку на високому рівні. Час роботи переговорного пристрою — 60 секунд. При використанні відеодомофона Commax CDV-70A у великих приміщеннях, можна встановити додаткову аудіотрубку або паралельно підключити додатковий домофон CDV- 70A або CDV-71AM. У такому випадку, крім можливості розмовляти з відвідувачами і відкривати вхідні двері з різних місць, ви отримаєте між ними повноцінний внутрішній зв'язок. Передбачено навіть тристоронній зв'язок між аудіотрубкою, відеодомофоном і викличною панеллю.

Динаміки і мікрофон розташовані на передній панелі домофона. Там же знаходяться і основні кнопки управління: перегляд зображення, відповідь на виклик, відкриття замку, виклик по інтерфону. Кнопки налаштування зображення і звуку: регулювання яскравості, контрастності і кольоровості, гучності дзвінка і розмови, а так само тумблер живлення, розташовані збоку. Роз'єми підключення зовнішніх пристроїв знаходяться на задній панелі.

Кріпиться панель відеодомофону до стіни на спеціальному кронштейні, що входить в комплект поставки. Тип кріплення — накладний. Максимальна відстань якісного зв'язку: 50 м до входу і 20 м до трубки интеркома. Є можливість підключення до загальної панелі виклику в під'їзді через блок сполучення.

Купити відеодомофон Commax CDV-70A

Якщо ви прийняли рішення придбати дану модель, вам варто звернутися в наш магазин відеофонів в Києві . В інтернет-магазині « Безпека » ви знайдете не тільки домофон Commax CDV-70A , але і великий асортимент сумісних з ним панелей виклику, допоміжних аудіо-трубок, відеокамер. Так само у нас можна придбати електронні замки та блоки сполучення Vizit-Commax. Додатково ми надаємо послуги з встановлення та налаштування домофонних систем.